Πολιτική Επιστροφών

Στην Evesto θέλουμε να είστε πάντα χαρούμενοι για τις αγορές σας και ακολουθούμε μια ευέλικτη πολιτική επιστροφών, σύμφωνα πάντα με την υπάρχουσα νομοθεσία αλλά και τους όρους των εταιρειών/κατασκευαστών των προϊόντων που εμπορευόμαστε.
Είτε παραλάβατε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, είτε έγινε κάποιο λάθος στην παραγγελία σας είτε δεν σας ικανοποιεί η αγορά που κάνατε, μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων που διαθέσατε, αρκεί να πληρούνται τα παρακάτω:

Όροι επιστροφής

 1. Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 2. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το www.evesto.gr.
 3. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:
  1. Να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο
  2. Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και (σε περίπτωση που υπήρχαν)
  3. Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
 4. Το ελαττωματικό προϊόν αντικαθίσταται μόνο με το ίδιο προϊόν.

Α. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε) για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν:

 1. Επικοινωνείτε μαζί μας στο 2311 828700(701) για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
 2. Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία και βίντεο στο info@evesto.gr ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μας μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε με τo τεχνικό μας τμήμα την ύπαρξη βλάβης.
 3. Κατεβάζετε εδώ το έντυπο επιστροφής, το συμπληρώνετε και μας το στέλνετε μαζί με το προϊόν και την απόδειξη / τιμολόγιο αγοράς.
 4. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 5. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε, δηλαδή: α) με ΕΛΤΑ courier και χρέωση δική σας ή για μεγαλύτερα προϊόντα β) σε συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία που σας έκανε την παράδοση και χρέωση δική σας. Η διεύθυνση παράδοσης είναι: Evesto , Χαλκιδικής 100, τκ 54248, Θεσσαλονίκη.

Β. Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ένα προϊόν επειδή αλλάξατε γνώμη, και εφόσον πληρούνται οι όροι που προαναφέρθηκαν, ενημερώστε μας τηλεφωνικά για την πρόθεση σας στο 2311 828700(701) και στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε μεταφορική εταιρεία επιθυμείτε, δεδομένου ότι τα έξοδα μεταφοράς σε αυτή την περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη και όχι την Evesto.gr.
Και σε αυτή την περίπτωση ισχύουν τα ακόλουθα βήματα:

 1. Επικοινωνείτε μαζί μας για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.
 2. Κατεβάζετε εδώ το έντυπο επιστροφής, το συμπληρώνετε και μας το στέλνετε μαζί με το προϊόν και την απόδειξη του προϊόντος.
 3. Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.
 4. Αποστέλλετε το δέμα βάσει του τρόπου που παραλάβατε, δηλαδή: α) με κούριερ της επιλογής σας και χρέωση δική σας ή για μεγαλύτερα προϊόντα β) σε συνεννόηση με την μεταφορική εταιρεία που σας έκανε την παράδοση ή μεταφορική της επιλογή σας και χρέωση δική σας.
  Η διεύθυνση παράδοσης είναι: Evesto , Χαλκιδικής 100, τκ 54248, Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία θα εκτελέσει την επιστροφή χρημάτων με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο πελάτης. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.

Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση πρέπει να επιστρέψετε το/τα προϊόντα στην κατάσταση που τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης. Το προϊόν πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να έχει όλα τα ταμπελάκια αν υπάρχουν  και να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του.
Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, εάν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί μετά το άνοιγμά του ή εάν είναι κατεστραμμένο. 
Η επιστροφή γίνεται στον προμηθευτή Evesto χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Στην περίπτωση αυτή  επιβαρύνεστε  με το άμεσο κόστος-δαπάνη επιστροφής των αγαθών και το αρχικό κόστος αποστολής.

Στην περίπτωση υπαναχώρησης επιβαρύνεστε εσείς  και το αρχικό κόστος αποστολής του προϊόντος το οποίο και θα αφαιρεθεί από την επιστροφή των χρημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 2311 828700(701)